dissabte, 29 de gener del 2011

3r d'ESO. ÁVÍS!











(imatge extreta de google imatges)
Hola tercers meus !!
Primer de tot, dijous vaig faltar per problemes personals importants i no us vaig poder dir a totes les classes que us deixo fins el dimarts o dimecres 9 o 10 de febrer per acabar el treball que esteu fent en grup. 
Això sí, m'heu d'enviar el guió perquè jo el pugui corregir, no podeu gravar si jo no he donat un cop d'ull al text, entesos? Alguns grups ja ho han fet i tenen la feina avançada. Molt i molt bé!

Segon, heu d'acabar totes les activitats que hi ha de verbs irregulars, excepte el grup D que ha de fer les fitxes que us vaig donar. Posaré noves activitats quan pugui aquest cap de setmana, us ho dic per si les voleu imprimir.

Tercer, és importantíssim que els de 3r C i 3r D mireu aquest cap de setmana diverses vegades el correu (encara que m'hageu enviat la notícia) i em feu arribar els que no ho heu fet encara les notícies per fer l'activitat del Periódico. Mireu, vaig corregint i enviant anotacions perquè modifiqueu les notícies o hi feu les correccions necessàries. Acabo de començar amb 3r D, o sigui que els de 3r C no us impacienteu, us arribarà una mica més tard entre avui i avui!!

Bon cap de setmana!!