dilluns, 7 de febrer del 2011

3r d'ESO. ERRORS BÀSICS D'ORTOGRAFIA











(imatge extreta de google imatges)

Hola xatets i xatetes!

Aquestes activitats són per a 3r A i 3r B!!! (Els de 3r C, tindrem classe a la tarda, no les feu)

Demà estaré fent l'activitat del Periódico, que vosaltres ja heu realitzat, amb el grup de 3r D. Ohhhh, que guai! No tindrem classe!- escolto el vostre pensament boig d'alegria! Però... sí, hi ha un però!! Però us deixo deures! Ohhhhh!! Quina llàstima!!!!!!!!!!! jajajaja! ;)

Són els següents:

A) Deures per a casa:

1. Llegir l'entrada anterior del bloc i cercar una imatge d'un animal a la galeria de fotos lliures de drets que us he posat o amb la vostra càmera fotografiar un animal, per exemple la de la meva gata Bigotis a qui estimo molt i que a canvi d'una mica de pernil dolç ha posat per a mi i li he fet la instantània. Vosaltres decidiu, però vull la foto per a la pròxima classe en un pen. Ah! La boca s'ha de veure bé, és necessari.

2. Us heu de donar d'alta en el programa babblerize
http://blabberize.com/



B)Deures per fer a la classe de dimarts 8 de febrer:

Ortografia de martaaprovam





View more documents from martaaprovam.


I per si acabeu aviat, que el professor o professora de guàrdia (gràcies!) us posi el vídeo de Creature Comforts ( http://www.youtube.com/watch?v=6zYH4VxGZDQ )

Aneu pensant què direu en 30 segons.

Es tracta de fer cadascun de vosaltres un comentari referent a un mateix o a un veí animal. El comentari ha de ser del tipus "safareig" o "tafaneria", o sigui com els comentaris d'escala que es fan entre els veïns criticant d'amagat algú. Espero que siguin el més divertits possibles i que siguin correctes gramaticalment!

Fins molt aviat!!