divendres, 24 de febrer del 2012

ERRORS COMUNS

(imatge de google imatges)
Hola carnavaleros!!
Espero que us ho hagueu passat molt bé disfressant-vos a l'institut i amb les carrosses. Però per no perdre el ritme de treball us demano que feu només uns poquets exercicis.

Com heu vist, i sinó us ho dic ara, us he assignat a la plataforma Eleven uns quants exercicis per a fer de derivació, habilitació i composició de paraules. No us poso la teoria perquè ja la sabeu, segur. Ahh! I també teniu prescrit la lectura del Llibre Vermell de la Carlota per anar fent els test que conformaran la nota del llibre.
Primer de tot, una comprensió lectora de "La noia de la perla" de Tracy Chevalier. Creieu que dues persones de classes socials i formació diferents poden compartir la manera de veure les coses?
"La noia de la perla" narra amb tot detall la vida quotidiana de Griet, una jove minyona de 16 anys que treballa a casa del pintor holandès Johannes Vermeer. L'artista descobreix que té una gran similitud amb la noia. Veermer la introdueix a poc a poc en el món de l'art. En contrast amb la feina que fa a l'estudi del mestre, Griet s'ha d'obrir camí durament en una societat molt estricta, servint en una família de tracte difícil.
Text exercicis trets del llibre Llengua catalana i literatura de 3r d'ESO. 3.16. Ed.Cruïlla

I segon, us deixo també una sèrie d'exercicis d'errades que feu sovint i que s'han de rectificar que he tret també del Quadern 1 Primeres errades de l'Ed. Text- Galera.


Això és tot! Bona Setmana a tothom!