dimecres, 4 de maig del 2011

3r d'ESO. TREBALL COOPERATIU DE LITERATURA


(imatge de google imatges)

Hola benvolguts futurs trobadors i dames!

El pròxim que farem serà un tast de la literatura catalana i ho farem acompanyats uns dels altres. Començarem per la literatura medieval. Tranquils, anem pas a pas!

Us explico. En cada classe formarem grups de quatre persones màxim. Jo us donaré tota una sèrie de tasques o activitats a realitzar sobre literatura que haureu de fer en grup en un temps marcat. Això no vol dir que us repartiu la feina i que cadascú faci només la seva part.

Com a grup, al final, tots haureu de saber tots els continguts tractats. Tindreu uns objectius a assolir que escriurem en un full i cadascú tindrà un càrrec (secretari- encarregat de vigilar el to de veu-, ajudant- encarregat d'ajudar els altres en les explicacions-, intendent- encarregat del material...) i es comprometrà a millorar individualment en allò que falla (per exemple, a escoltar les opinions dels altres amb respecte, no voler imposar la seva opinió, respectar el torn de paraula, treballar molt i fer la nostra part de feina).

Per tant, al final del treball jo tindré dues notes vostres: una de contingut del treball realitzat pel grup ( que serà un 5!!) i una nota individual referent a saber treballar en grup segons s'hagin assolit els objectius de grup i compromisos individuals establerts (que serà un altre 5!!).

5+5= 10!!!!

Per cert, no cal dir que haureu de portar per grup, alemenys, un ordinador. El primer que farem serà crear una línea temporal amb el programa dipity (http://www.dipity.com/), on situarem tots els autors i autores, èpoques i moviments literaris. Farem una sola línia entre tots i totes.

Què us sembla?
No us espanteu, en parlarem demà a classe i resoldrem tots els dubtes haguts i per haver! ;)


3r d'ESO. AVÍS DE DEURES.


(imatge de google imatges)
Hola tercers!
Només us volia deixar clars els deures per quan ens tornem a veure, perquè entre sortides i tallers d'energia renovable no hem avançat gaire! Com ha anat l'esmorzar de xistorra solar??? Era bo, eh?

Anem per feina! Imprimiu els tres contes i corregiu les faltes ortogràfiques, gramaticals, de puntuació, etc. que hi trobeu.

Aquests són els contes que vau crear vosaltres i he pensat que seria una bona idea fer-los servir per a millorar la nostra redacció i a banda poder veure què han fet els nostres companys i companyes. Estan molt xulos tots!