dijous, 16 de desembre de 2010

3r d'ESO. TREBALL DE NADAL(Il·lustració de google imatges)


Hola tremedus i tremendes!
Per aquestes vacances us faré fer dos experiments. 
Un arxiu de veu que podeu fer amb el woki http://www.voki.com/ o amb el gooear o qualsevol altre programa amb el qual obtingueu un enllaç o es generi per penjar després al bloc (per exemple goear http://www.goear.com/ . En aquest arxiu de veu heu d'inventar-vos, amb humor o sense, un anunci.

Com fer un Voki? Cliqueu tutorial voki  d' isaa9323 

1- Escollim un personatge i un fons.
-Pots triar una persona, polític, famós, animal, personatge de còmic ...
- canviar la roba, els accessoris ...
- Canviar el fons
- Podem canviar el color de la pell, dels ulls, ...


2- A continuació, introduïm un missatge, que pot ser un text que escrivim en el camp de text que ens proporciona per a aquest propòsit, o bé ho pots gravar amb la teva pròpia veu, o utilitzar una gravació que tingueu al vostre ordinador


3- Un cop creat i salvat, quan l'usuari prem sobre el voki, s'escolta el missatge sonor


4- No cal dir que heu d'escollir el català com a llengua del personatge i quan hagueu de crear el codi embed per enganxar al bloc (el que m'heu d'enviar per correu) heu de posar l'opció de blogger perquè el meu bloc pertany a aquest.

5 Quan heu de crear el voki i us demana en el punt 1. embed. Poseu l'opció blogger i en el punt 2. (la mida) small (200x 267)

6. Quan cliqueu "Get code" se us genera un codi embed que és el que m'heu d'enviar per correu.Uns altres tutorials de voki per si encara se us ha escapat alguna cosa, però el primer és el millor. cliqueu aquí tutorial voki 2, tutorial voki 3, tutorial voki 4

I l'altre experiment és fer un pòster amb un poema en català escrit amb imatges retocades (5 retocs) o creades per vosaltres, la vostra veu gravada amb el mateix programa glogster recitant el poema o posar el poema amb música que hagi interpretat algun cantant tot indicant qui la canta o qui li ha posat música al poema. http://www.glogster.com/. També teniu la possibilitat de fer un vídeo amb aquest programa.

Us deixo un tutorial fet amb el mateix glogster del propi programa. Cliqueu
tutorial de glogster Pas a pas de Cristina Ximenis

Els enllaços dels dos treballs me'ls heu d'enviar per correu.

Bones vacances!! ;)

LA VOSTRA FEINA!!!

Poesia glogsterianaClaudi Gènova


Ismael

Get a Voki now!


SandraSamuelRuben

2 comentaris:

rubén ha dit...

No entenc el que s'ha de fer. No conec aquest programa que dius i tampoc ho se utilitzar.

Marta ha dit...

Ruben, el que has de fer és un anunci utilitzant el programa voki i també fer un pòster d'un poema fet per tu o d'algun escriptor català (li pots posar música, imatges, la lletra del poema, algun vídeo de l'autor, el teu vídeo recitant el poema...).
Espero que et serveixin les observacions. Ja saps que tens el meu correu per si tens algun dubte més, però segur que te n'ensurtiràs. Mira les indicacions i els tutorials que he deixat per saber com funcionen els programes a utilitzar. Fins aviat!! ;)