dijous, 12 de maig de 2011

3r d'ESO i 1r de BAT. CONCURS. INSULTEM-NOS EN CATALÀ!!


(imatge extreta de google imatges)

Hola cagamandúrries, panxacontents, romancers, PEREPUNYETES, GALIFARDEUS, CAPS VERDS, CORCONETS...!

L'altre dia a classe va sorgir el tema dels insults en català!

Em vau dir que... si no n'hi havia de tan forts com en castellà, que si això... que si allò. Al final gairebé algú es creu que li deien bonica mentre li deien, de broma, "bleda"!

Aquí em vaig adonar que havia de fer alguna cosa. S'havia de millorar la vostra cultura "insultil".

No sé si és un tema gaire adequat per un bloc educatiu, però com que a la vida real existeixen i no els podem negar, si hem de fer les coses, les hem de fer amb propietat. Almenys hem de saber què ens estan dient! Millor que no insulteu a ningú, però si ho feu, feu-ho ben fet i en català!

Realment, quan insulteu en castellà i en català, sempre feu servir les mateixes paraules, que si ho mireu bé no passen de "gilipolles", "maricón" i "fill de puta".

La llengua té molta més varietat. Mireu només aquest petit apunt d'insults:

Carallot, gamarús, alonso, borinot, cap de cony, malandandu, malnascut, malapell, malaputa, malapècora, meuca, birosta, mamarratxo, animal, esbirro, embustero, reconsagrat, putarrot, putero, bacó, torracollons, tocapebrots, capsigrany, galifardeu, mort de gana, "morsdecony" (morros de cony), pallús, titot, titafreda, curt de gambals, estaquirot, sangonera, cagamandúrries, pocapena, xixarel·lo, perepunyetes, penques, penco, pelacanyes, paparra, corcó, emprenyador, perdonavides, pocavergonya,capbuit, cap de trons, cap verd, cap d'estopa, cap de mort, cap de fava, cap de suro, cap de pardals, capsigrany, borinot, tòtil, babau, badoc, mosqueta morta, totxo, tocat de l'ala, tarambana, tap de bassa, tabalot, romancer, remugaire, pàmfil, morrut, milhomes, llepaculs, lelo, grillat, fill de la grandíssima de sa mare, figatova, figaflor, bleda (assolellada), esquenadret, nyicris, dimoni escuat, desvergonyit, culgròs, cul de mal seient, cul inquiet, culcagat, eixelebrat, borni de cervell...

N'hi ha molts més!

Podríem fer un concurs al millor insult de català! Deixeu el vostre insult en l'apartat de comentaris de sota i a final de curs li donem un premi (a decidir entre tots) pel millor, segons votació popular de classe! 

I DESPRÉS UN GUANYADOR FINAL DE TOTES LES CLASSES DE 3R I DE 1R DE BAT!!! ;)

Què us sembla??¿¿¿

Posem de termini fins el dia 25 de maig.

Vinga, a insultar-nos (sempre amb bon humor i creativitat) amb estil i en català!!!

FINS DEMÀ, TROS DE QUÓNIAMS! TITESBULLIDES!

PER CERT, AIXÒ NO ENTRA EN L'EXAMEN!!! ;)

10 comentaris:

wiiem ha dit...

corcó :D

Juan Lu ha dit...

Xarrupa escrots Ö

Juan Lu ha dit...

Xarrupa escrots Ö

Ari ha dit...

Anava a dir xarrupa escrots pero.. ja veig que no se qui s'ha adelantat -.-

martaaprovam@gmail.com ha dit...

Què passa? És que ara no sabeu cap insult més? Quina poca pena! jajaja!;)

Ari ha dit...

badabadoc, cap de fava, xuclaixetes, vaca tremolenca, menjabroquils, mariner de safareig, tros de carn batejada, tros d'ase repentinat, tastapets, rosegapenes, robamelons, rebentabraguetes, pocasubstància, pixacurta, porc maladeurat, palanganer, morrosdecony, monapelada, mitja merda, mitja òstia, merda seca, menja merda, menja broquils, llepaconys, llepacigales, llerdós, llepaxones, llepatifes, llepafigues, ''ETS MÉS JUST QUE UN PANY DE COP'', gata moixa, gripau d'aigua beneïta, gra de pus, galtes de cony, gep de burra, galifardeu, figa tova, figa molla, fortalapides, follanius, fluixdemolles, fill de verra, fill de cuaranta pares, espanta lloques, esgarrapa cristos, escura cassoles, escura basses, escanya pobres, despenjafigues, cul d'estrempat, cara de cul, cagamandurries, bleda confitada, arravassa queixals, atontat de les bombes, afaita pajesos, flipa mandonguilles, ajajaj aixs Marta.. quina poca gràcia eh, no se cap més insult jaja:)

martaaprovam@gmail.com ha dit...

jajaja! Molt bona, Ari!
Sobretot: Vaca tremolenca! Rosegapenes! tastapets! Llepatifes! XUCLAIXETES!!!

A VEURE QUI HO SUPERA!!! ;)

Brahim Ouajich ha dit...

jajajajajaajjajaja!!! mare meva com estas ehh! Martaa jajajaj!!

martaaprovam@gmail.com ha dit...

Sí, és cert! Cada dia estic pitjor,Brahim! És que tanta correcció d'exàmens, tant de català m'afecte molt! Estic com un llum, per tancar, com un llum de ganxo,estic grillada, com una cabra, tocada del bolet,estic malament del terrat! Estic tocada de l'ala! Uix, que caiiiiiiccccc!!!
;)

The Killer ha dit...

TROS DE PEDRA MAL FORMADA!!!PIXAA PINNS!!! TROS DE FEMTA MAL CAGADA!!!
MADRISTAA!!! ( jajajaja aquest es coña jajajajaja xD)