dimarts, 26 d’abril de 2011

3r d'ESO. ADEQUACIÓ, COHERÈNCIA I COHESIÓ DEL TEXT 2A PART(imatge de google imatges)
hOLA XATETS I XATETES! QUE DURA QUE ÉS LA VIDA!
Ja tornem a ser per aquí!

Segur que m'heu enyorat moooooooooooolllllllllltttttttttt!

Bé, la qüestió és que hem de reprendre la feina i res millor que continuar amb la segona part de les propietats del text en forma de pràctica. (Recordeu que enmig d'aquesta setmana tenim la prova de lectura, és fàcil).

Després de les explicacions, exercicis i fotocòpies de classe, aquí podeu trobar tota una sèrie de pràctica que anirem fent a classe i a casa. I perquè vegeu la seva utilitat agafarem els textos narratius escrits per vosaltres mateixos, és a dir, els contes fets amb l'storybird i en corregirem uns quants i així de pas, també veurem la feina feta pels companys i companyes!

Què us sembla? Genial, no? Tranquils, no posarem noms si no voleu!

Contes dels alumnes de 3r d'ESO 


View more documents from martaaprovam.

2 comentaris:

Marga ha dit...

Bon dia!!! Som una professora de català de Palma. Cercant informació he trobat aquest enllaç i m'ha encantat. Seria molt demanar-te ajuda per fer un blog per a mi i la meva tasca com a docent? Gràcies per tot. Per cert, el meu correu és margaginard@yahoo.es.

martaaprovam@gmail.com ha dit...

Hola Marga!! M'has deixat parada, morta, garratibada!! Moltíssimes gracis pels teus elogis, però em sembla que tot el professorat procurem fer una bona feina!!I més els de català! jejeeje!

Sa veritat és que em fa molta il·lusió haver rebut el teu comentari i ja em concretaràs què necessites de mi! Jo encantada t'ajudaré en el què em sigui possible! El meu correu martaaprovam@gmail.com
Fins aviat! I gracis de nou!