divendres, 9 de gener del 2015

NOUS SOMMES CHARLIE!

Després dels atacs terroristes que van provocar molts morts a París, la capital de França, moltíssimes persones van voler sortir al carrer per deixar clar que estan en contra de la violència i que s'ha de poder fer broma de tot, fins i tot de les religions, tal com va fer la Revista Charlie Hebdo, raó per la qual van morir dotze persones.

LES ARMES NO HAN DE PODER ATURAR LA FORÇA DELS LLAPIS I LES PARAULES!


(imatges extretes de google imatges)
PER LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ!

(imatges extretes de google imatges)

"Charlie Hebdo" és un setmanari satíric francès, que conté tires còmiques i altres continguts còmics. Aquesta revista ha provocat sovint polèmiques severes pel seu contingut antireligiós, especialment pel que fa al catolicisme i a l'islam, com per exemple les caricatures de Mahoma. 

El 7 de gener del 2015 va ser víctima d'un atemptat:  aquest cop, dos homes amb caputxes i vestits de negre entraren a la seu de Charlie Hebdo i hi mataren 12 persones, entre les quals els dibuixants Stéphane Charbonnier, Jean Cabut, Tignous i Georges Wolinski, i 4 en resultaren ferides.

"Je suis Charlie" és un eslògan creat por Joachim Roncin, un grafista francès (director artístic i periodista) que la va difondre a la xarxa, després de l'atemptat produït al setmanari satíric.

PER AIXÒ NOSALTRES VOLEM DEFENSAR LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ, NOSALTRES TAMBÉ DIEM NOUS SOMMES CHARLIE!!!